Směs do alobalu
Ingredience:
- vařené brambory
- špekáček
- klobásu
- cibule
- paprika
- balkánský sýr
- koření na grilování
- kečup, hořčice, sojovka, worcester
Postup:
Na dvojitý alobal poklademe vařené brambory (asi tak 3větší), na ně položíme hrst na kolečka pokrájených špekáčků a klobásek (ne čabajkového typu, spíš typ domácí klobásy) nebo i jiných párků. Já dávám špekáček, domácí kabanos od Černockého a dva druhy klobásek. Přidáme pokrájenou cibuli (cca 2 lžíce) a na kostičky pokrájenou papriku (cca 1 lžíci), podrobíme balkánským sýrem, přidáme grilovací koření. Olej (tuk) nepřidávat! Špekáček a klobásy pustí šťávu a ta spolu s balkánským sýrem brambory super ochutí. Přidáme 3 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíci sojové omáčky, 1/2 lžíce worcestrové omáčky.
Alobal pořádně uzavřeme (nejlépe ještě přidat jednu vrstvu) a dáme grilovat.
Více zde: https://kuchtik.webnode.cz/news/smes-do-alobalu/
Ingredience:
- vařené brambory
- špekáček
- klobásu
- cibule
- paprika
- balkánský sýr
- koření na grilování
- kečup, hořčice, sojovka, worcester
Postup:
Na dvojitý alobal poklademe vařené brambory (asi tak 3větší), na ně položíme hrst na kolečka pokrájených špekáčků a klobásek (ne čabajkového typu, spíš typ domácí klobásy) nebo i jiných párků. Já dávám špekáček, domácí kabanos od Černockého a dva druhy klobásek. Přidáme pokrájenou cibuli (cca 2 lžíce) a na kostičky pokrájenou papriku (cca 1 lžíci), podrobíme balkánským sýrem, přidáme grilovací koření. Olej (tuk) nepřidávat! Špekáček a klobásy pustí šťávu a ta spolu s balkánským sýrem brambory super ochutí. Přidáme 3 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíci sojové omáčky, 1/2 lžíce worcestrové omáčky.
Alobal pořádně uzavřeme (nejlépe ještě přidat jednu vrstvu) a dáme grilovat.
Více zde: https://kuchtik.webnode.cz/news/smes-do-alobalu/
Ingredience:
- vařené brambory
- špekáček
- klobásu
- cibule
- paprika
- balkánský sýr
- koření na grilování
- kečup, hořčice, sojovka, worcester
Postup:
Na dvojitý alobal poklademe vařené brambory (asi tak 3větší), na ně položíme hrst na kolečka pokrájených špekáčků a klobásek (ne čabajkového typu, spíš typ domácí klobásy) nebo i jiných párků. Já dávám špekáček, domácí kabanos od Černockého a dva druhy klobásek. Přidáme pokrájenou cibuli (cca 2 lžíce) a na kostičky pokrájenou papriku (cca 1 lžíci), podrobíme balkánským sýrem, přidáme grilovací koření. Olej (tuk) nepřidávat! Špekáček a klobásy pustí šťávu a ta spolu s balkánským sýrem brambory super ochutí. Přidáme 3 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíci sojové omáčky, 1/2 lžíce worcestrové omáčky.
Alobal pořádně uzavřeme (nejlépe ještě přidat jednu vrstvu) a dáme grilovat.