Směs do alobalu

Ingredience:

  • vařené brambory
  • špekáček
  • klobásu
  • cibule
  • paprika
  • balkánský sýr
  • koření na grilování
  • kečup, hořčice, sojovka, worcester

Postup:

Na dvojitý alobal poklademe vařené brambory (asi tak 3větší), na ně položíme hrst na kolečka pokrájených špekáčků a klobásek (ne čabajkového typu, spíš typ domácí klobásy) nebo i jiných párků. Já dávám špekáček, domácí kabanos od Černockého a dva druhy klobásek. Přidáme pokrájenou cibuli (cca 2 lžíce) a na kostičky pokrájenou papriku (cca 1 lžíci), podrobíme balkánským sýrem, přidáme grilovací koření. Olej (tuk) nepřidávat! Špekáček a klobásy pustí šťávu a ta spolu s balkánským sýrem brambory super ochutí. Přidáme 3 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíci sojové omáčky, 1/2 lžíce worcestrové omáčky.
Alobal pořádně uzavřeme (nejlépe ještě přidat jednu vrstvu) a dáme grilovat.



Více zde: https://kuchtik.webnode.cz/news/smes-do-alobalu/

Ingredience:

  • vařené brambory
  • špekáček
  • klobásu
  • cibule
  • paprika
  • balkánský sýr
  • koření na grilování
  • kečup, hořčice, sojovka, worcester

Postup:

Na dvojitý alobal poklademe vařené brambory (asi tak 3větší), na ně položíme hrst na kolečka pokrájených špekáčků a klobásek (ne čabajkového typu, spíš typ domácí klobásy) nebo i jiných párků. Já dávám špekáček, domácí kabanos od Černockého a dva druhy klobásek. Přidáme pokrájenou cibuli (cca 2 lžíce) a na kostičky pokrájenou papriku (cca 1 lžíci), podrobíme balkánským sýrem, přidáme grilovací koření. Olej (tuk) nepřidávat! Špekáček a klobásy pustí šťávu a ta spolu s balkánským sýrem brambory super ochutí. Přidáme 3 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíci sojové omáčky, 1/2 lžíce worcestrové omáčky.
Alobal pořádně uzavřeme (nejlépe ještě přidat jednu vrstvu) a dáme grilovat.



Více zde: https://kuchtik.webnode.cz/news/smes-do-alobalu/

Ingredience:

  • vařené brambory
  • špekáček
  • klobásu
  • cibule
  • paprika
  • balkánský sýr
  • koření na grilování
  • kečup, hořčice, sojovka, worcester

Postup:

Na dvojitý alobal poklademe vařené brambory (asi tak 3větší), na ně položíme hrst na kolečka pokrájených špekáčků a klobásek (ne čabajkového typu, spíš typ domácí klobásy) nebo i jiných párků. Já dávám špekáček, domácí kabanos od Černockého a dva druhy klobásek. Přidáme pokrájenou cibuli (cca 2 lžíce) a na kostičky pokrájenou papriku (cca 1 lžíci), podrobíme balkánským sýrem, přidáme grilovací koření. Olej (tuk) nepřidávat! Špekáček a klobásy pustí šťávu a ta spolu s balkánským sýrem brambory super ochutí. Přidáme 3 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíci sojové omáčky, 1/2 lžíce worcestrové omáčky.

Alobal pořádně uzavřeme (nejlépe ještě přidat jednu vrstvu) a dáme grilovat.